اجرای دادنامه : چگونه یک وکیل می‌تواند به شما کمک کند؟

اجرای دادنامه : چگونه یک وکیل می‌تواند به شما کمک کند؟

در دنیای حقوق، اصطلاحات و مفاهیم پیچیده‌ای وجود دارند که درک آن‌ها برای افراد غیرمتخصص دشوار است. یکی از این مفاهیم، بحث «اجرای دادنامه» است که در این مقاله به زبان ساده برای خوانندگان غیرحقوقی توضیح داده می‌شود.

دادنامه چیست؟

دادنامه، سندی رسمی است که توسط دادگاه پس از رسیدگی به یک پرونده حقوقی یا کیفری صادر می‌شود و حاوی رأی دادگاه در مورد آن پرونده است. به عبارت دیگر، دادنامه نتیجه نهایی رسیدگی دادگاه به یک دعوا را مشخص می‌کند.

ادامه مطلب

حکم قتل امیر تتلو، قانون چه می گوید؟

حکم قتل امیر تتلو، قانون چه می گوید؟

پرونده‌های قضایی، به‌ویژه آن‌هایی که افراد مشهور را درگیر می‌کنند، همواره با حواشی و گمانه‌زنی‌های فراوان همراه است. پرونده امیر تتلو نیز از این قاعده مستثنی نیست. با توجه به اتهامات سنگینی که به او وارد شده، نقش وکیل در این پرونده بسیار حیاتی است. اما آیا وکیل می‌تواند با استفاده از ابزارهای قانونی، حکم احتمالی را تغییر دهد یا تخفیف بگیرد؟ این پرسشی است که ذهن بسیاری را به خود مشغول کرده است.

ادامه مطلب

قتل عمد و شبه عمد و خطای محض ! قانون چه می‌گوید؟

قتل عمد و شبه عمد و خطای محض ! قانون چه می‌گوید؟

هر جرمی داستان خودش را دارد و قتل، پیچیده‌ترین و غم‌انگیزترین آن‌ها. در لابه‌لای پیچ و خم‌های قانونی و رویه‌های دادرسی، پرسش‌های بسیاری مطرح می‌شود: چه عواملی باعث وقوع یک قتل می‌شود؟ چه مجازاتی در انتظار قاتل است؟ و مهم‌تر از همه، چگونه می‌توان از حقوق خود در چنین پرونده‌های حساسی دفاع کرد؟ در این مطلب از وبسایت حقوقی علیرضا پورمحمد، به بررسی ابعاد مختلف جرم قتل، از تعریف قانونی تا نقش وکیل در این پرونده‌ها می‌پردازیم.

ادامه مطلب

زنا، دخول و بکارت: آیا مهریه تعلق می‌گیرد؟

زنا، دخول و بکارت: آیا مهریه تعلق می‌گیرد؟

موضوع زنا و دخول از جمله مسائل پیچیده و حساس در حقوق کیفری و خانواده است که با مسائل اخلاقی و اجتماعی نیز در هم تنیده شده است. در این مقاله، به بررسی حقوقی این موضوع با تمرکز بر مفهوم بکارت و شمول یا عدم شمول مهریه در چنین مواردی خواهیم پرداخت.

ادامه مطلب

نمونه دادخواست مطالبه دیه راننده مقصر حادثه

بسمه تعالی

ریاست محترم دادگاه عمومی وحقوقی ……..

با سلام

احتراما شرح خواسته مبنی برمطالبه دیه  راننده مقصرحادثه  اعم از فوت و ضرب وجرح  به نرخ یوم الاداء  ونیز جریمه  مقرر ماده 33 قانون بیمه از بابت تاخیر در پرداخت  مستندا به نظریه افسر وبیمه نامه  وگواهی پزشک قانونی   بدین صورت است ؛

 موکل در مورخه                           با سورای شخصی به مشخصات …………… واقع در جاده      ……………..تصادف نموده وحسب نظریه افسر مقصر حادثه شناخته  وباوجود گواهی پزشک قانونی به دلایل مختلف،  شرکت خوانده از پرداخت دیه خودداری نموده است در حالیکه حسب بند ب ماده 115 قانون برنامه  پنجم توسعه مصوب 89  ومواد 3و13 قانون بیمه ، شرکت بیمه مکلف به پرداخت دیه به راننده مقصر حادثه به قیمت یوم الا اداء است ومستندا به ماده 33 قانون بیمه از بابت تاخیردر پرداخت  مکلف به پرداخت جریمه مقرراست لهذا اریاست محترم دادگاه خواهشمنداست با عنایت به مراتب فوق و ملاحظه دلایل پیوستی ورای هئیت عمومی دیوانعالی کشور به شماره 781 – 26/06/1398 رای حسب ستون خواسته صادر فرمائید %

تقسیم وشرایط آن

بسمه تعالی

تقسیم اموال

نظربه به اینکه اکثر اشخاص با مشکل حقوقی بنام اموال  مال مشاع  ناشی از قراردادوارث (قهری )وسوالات ناشی از آن که مربوط به تقسیم باشد روبرو میشوند لذا بصورت مختصر مقررات مربوط به نحوه تقسیم مال مشاعی  وآنچه دانستن آن برای عموم لازم است توضیح داده میشود

اساسا هرشریک المال هروقت بخواهد میتواند تقاضای تقسیم نماید که این تقسیم ممکن است بصورت تراضی و توافق باشد ویا ممکن است ناشی از حکم دادگاه  ، که به دو طریق ممکن ، بسته به نظر کارشناسی ، اول  افرازسهم هرشریک در صورت ممکن بودن  دوم فروش مال مشاع  بصورت مزایده باشخصی که بالاترین قیمت را پیشنهاد دهد انجام میگردد

لذا خودداری اشخاص مال مشاع ازانجام  درخواست  طرف مبنی برتقسیم با این نظر که راضی به تقسیم نیست وجاهت قانونی وشرعی  ندارد وتوصیه میگردد بهتراست اشخاص در اینگونه موارد به صورت تراضی ،مال مشترک را تقسیم نمایند درغیر اینصورت شخص  با مراجعه دادگاه تکلیف  تقسیم را مشخص می نماید مگراینکه تقسیم موجب ضرر نقصان فاحش قیمت شود که در انیصورت  تقسیم فقط با توافق ممکن است ،به بیان دیگر درخواست تقسیم درهرزمان ممکن است ومنعی ندارد مگر اینکه تقسیم موجب نقصان فاحش قیمت شود که دراینصورت از طرف غیرمتضرربا توافق واز طرف متضرر بدون توافق وبا حکم محکمه  ممکن است که مواد 571تا 606قانون مدنی مقررات شرکت را بیان نموده واصل بر تقسیم بودن  مال مشاع را پذیرفته است

لهذا باعنایت به مراتب فوق ،نظربه اشخاص بدون مراجعه به  وکیل  خبره ،پروندههای مختلف وناصحیح از جمله ابطال تقسیم وفسخ آن تشکیل می دهند توصیه میگردد قبل از هر گونه اقدام با بهترین وکیل پایه یک دادگستری که واقف به امور تقسیم باشد مشاوره نمائید .

لایحه تجدیدنظر خواهی در خصوص موات

بسمه تعالی

قضات محترم تجدیدنظر استان آذربایجان شرقی

با سلام

احتراما اینجانبان  …………………………………نسبت به شماره دادنامه 140130390008581340به شماره پرونده 9909984295501016صادره از شعبه دو دادگاه حقوقی جلفا به شرح ذیل تقاضای تجدیدنظر میگردد ؛

نظربه اینکه دادگاه محترم بدوی با وجود اینکه محتویات پرونده ازجمله 1-استشهادیه محلی 2- وجود سند 3- موقعیت ملک  دلالت بر غیر موات بودن محل خواسته است  ولی با وجود این  کارشناس محترم   برخلاف واقعیت مبادرت به اعلام نظر نموده وبا وجود اعتراض اینجانبان به نظریه   کارشناسی  دادگاه محترم مبادرت به صدور رای نموده است لهذا  از قضات محترم تجدیدنظر خواهشمنداست با ملاحظه محتویات پرونده بخصوص  محتویات پرونده  که مقرون به واقعیت می باشد باارجاع موضوع به هئیت سه  نفره کارشناسی جهت کشف حقیقت امر رای مبنی بر نقض دادنامه وصدور حکم مقتضی صادر فرمائید

ویژگی بهترین وکلا

بهترین وکلای تبریز را با این ویژگی‌ها بشناسید

بهترین وکلای تبریز چه کسانی هستند؟ اجازه دهید منطقی به ماجرا نگاه کنیم. درگیری با یک پرونده حقوقی، مطمئناً امر مطلوبی نیست. ولی هر انسانی در زندگی ممکن است با چالش‌هایی از این دست روبرو شود. اگر شما هم ساکن تبریز یا یکی از شهرهای استان آذربایجان شرقی هستید و با یک مسئله حقوقی بغرنج روبرو شده‌اید، دریافت کمک از یک وکیل خوب اولین و بهترین ایده‌ای است که به ذهنتان خطور می‌کند. اغلب افراد وقتی به کمک وکیل نیاز پیدا می‌کنند، به جستجوی اطلاعات درباره وکلای خوب تبریز می‌پردازند.

آسان‌ترین کار برای شناسایی بهترین وکلای تبریز، تهیه فهرستی از چند اسم است. بااین‌حال، شهرت وکلا هرچند یک معیار مهم در انتخاب آن‌هاست، ولی نمی‌تواند ضامن رضایت شما از انتخابتان باشد. اینجاست که شناخت ویژگی‌های وکیل خوب اهمیت پیدا می‌کند. هر وکیل، علاوه بر دانش حقوقی، دارای مجموعه‌ای از خصوصیات دیگر است که روی کیفیت کار او اثر می‌گذارد. بنابراین در کنار توجه به شهرت مثبت یک وکیل، باید سایر خصوصیات حرفه‌ای او را نیز بررسی کنید. این بررسی می‌تواند در قالب پرس‌وجو از اطرافیان، جستجوی آنلاین و حتی یک جلسه مراجعه حضوری نزد وکیل موردنظر انجام شود. در ادامه این مطلب 6 ویژگی مشترک در بهترین وکلای تبریز را مرور می‌کنیم.

6 ویژگی حرفه‌ای بهترین وکلای تبریز

1. یادگیرندگی و اشتیاق

بهترین وکلای تبریز وکلایی هستند که مواد و تبصره‌های قانونی را از یادگیری تا اجرای آن‌ها دوست دارند. این گزاره‌ای ثابت است که هیچ استثنایی درباره آن وجود ندارد. یک وکیل حرفه‌ای و موفق حتی بعد از فارغ‌التحصیلی و کسب پروانه وکالت، به یادگیری نکات جدید ادامه می‌دهد. عطش یادگیری در چنین وکیلی هرگز فرو نمی‌نشیند.

غیر از عطش یادگیری، آنچه وکیل را مجاب می‌کند که ساعت‌ها پای پرونده‌ی موکلینش وقت بگذارد، اشتیاق به کار است. اینکه وکیل فوت‌وفن پیروزی در دعاوی را بداند خوب است، ولی کافی نیست. آنچه او را به تلاش برای به‌کارگیری دانسته‌هایش وامی‌دارد، اشتیاق به کار است.

2. سازمان‌دهی

از دیگر ویژگی‌های مهم بهترین وکلای تبریز و اساساً هر جای دیگر دنیا سازمان‌دهی است. رسیدگی به محتوای پرونده، حضور در جلسات دادگاه، برگزاری نشست با موکلین، توجه به جزئیات و … بدون داشتن یک رویکرد نظام‌مند و سازمان‌یافته امکان‌پذیر نیست. سازمان‌یافتگی به وکیل در مدیریت همه جنبه‌های کار کمک می‌کند. به این ترتیب، تمرکز بر یک یا چند موضوع، موجب فراموشی جنبه‌های دیگر که چه‌بسا غفلت از آن‌ها تبعات سنگینی در پی داشته باشد، نخواهد شد.

3. مهارت‌های ارتباطی

حتی مطلع‌ترین و دلسوزترین وکلا نیز بدون برخورداری از مهارت برقراری ارتباط مؤثر در حرفه وکالت موفق نخواهند بود. درواقع ایفای درست نقش یک وکیل تا حد زیادی مستلزم برخورداری از این مهارت نرم است.

ارتباطات، شالوده و زیربنای رسیدگی به پرونده‌ها و ارائه استدلال‌های متقاعدکننده به موکلین است. علاوه بر این، کشف زوایای پنهان یک پرونده و یافتن سرنخ‌های کلیدی جز از طریق ارتباط اثربخش میسر نیست. بااین‌حال، فراموش نکنیم که برقراری ارتباط صرفاً به معنای توانایی صحبت کردن نیست. یک وکیل همان‌قدر که باید خوب حرف بزند، باید شنونده خوبی هم باشد. وکیل خوب برای آگاهی از نگرانی‌ها و دغدغه‌های موکلین خود و از آن مهم‌تر، پیدا کردن نقاط ضعف در استدلال‌ها یا اظهارات طرف مقابل دعوا باید خود را به مهارت شنیدن مجهز کند.

4. پشتکار

از دیگر ویژگی‌های اساسی وکلای خوب تبریز، داشتن پشتکار بالا و اراده‌ای قوی برای ادامه دادن است. البته که یک وکیل همواره باید به روند پرونده، نگاه واقع‌بینانه‌ای داشته باشد. بااین‌حال، این واقع‌بینی نباید عزم و پشتکار او را در مواقع بحرانی سست و متزلزل سازد.

پشتکار، ظرفیت تحمل و روحیه تسلیم‌ناپذیری را در وکلا تقویت می‌کند. پشتکار به این معناست که حتی اگر شانس کمی برای کسب نتیجه مطلوب از یک پرونده وجود دارد، وکیل تا آخرین لحظه برای کسب این نتیجه مطلوب تلاش کند. پشتکار در کنار شور و اشتیاق، زمینه‌ای ایجاد می‌کند تا وکیل با رویکردی خستگی‌ناپذیر، درصدد استفاده از همه ظرفیت‌های قانونی پرونده برآید. یک وکیل با پشتکار به لطف برخورداری از این خصوصیت، روزنه‌های امید را به دریچه‌های گشایش تبدیل می‌کند.

5. خلاقیت

نام بردن از خلاقیت به‌عنوان ویژگی بهترین وکلای تبریز شاید در نگاه اول کمی عجیب باشد. زیرا برخی گمان می‌کنند که حرفه وکالت، صرفاً به معنای تسلط بر مجموعه‌ای از قوانین خشک و انعطاف‌ناپذیر است. ولی به شما اطمینان می‌دهیم که چنین طرز تفکری درست نیست.

توانایی «متفاوت فکر کردن» در هر عرصه‌ای می‌تواند یک عامل تمایز باشد و خلاقیت، چیزی جز توانایی متفاوت فکر کردن نیست. واضح است که برای یک وکیل، دانستن زیر و زبر قانون اهمیت زیادی دارد؛ ولی به‌کارگیری این دانسته‌ها و حل یک مسئله به کمک آن‌ها در بسیاری از مواقع منوط به داشتن تفکر خلاق است. وکیلی که نتواند از روش‌های بدیع و منحصربه‌فرد برای دفاع از موکل خود یا طرح دعوا علیه دیگران استفاده کند، نمی‌تواند خود را برای مواجهه با احتمالات مختلف آماده کند. این غافلگیری بعضاً می‌تواند برای موکل گران تمام شده و حتی به باخت پرونده بینجامد.

6. تجربه

مگر می‌توان در بیان ویژگی‌های بهترین وکلای تبریز به عامل تجربه اشاره نکرد؟ البته که هر وکیل باتجربه‌ای، لزوماً وکیل خوبی نیست؛ ولی بهترین وکلا در تبریز یقیناً کوله‌بار ارزشمندی از تجارب حرفه‌ای را به دوش می‌کشند. تجربه به‌مثابه چراغ راهی است که در بن‌بست‌ها، وکیل را به سمت مسیر درست و اخذ تصمیمات صحیح هدایت می‌کند.

ناگفته نماند که اهمیت عامل تجربه به معنای نفی ارزش‌های وکلای جوان نیست. هستند وکلای جوانی که علی‌رغم سابقه نه‌چندان زیاد، نام خود را بر سر زبان‌ها انداخته‌اند. آن‌ها به کمک سایر ویژگی‌ها نظیر یادگیرندگی، اشتیاق به کار و خلاقیت این ضعف را تا حد زیادی پوشش داده و در مدت زمانی کوتاه، تجارب زیادی را اندوخته‌اند. بااین‌حال، هر چقدر که حساسیت یک پرونده بالاتر باشد، باید به معیار تجربه توجه بیشتری داشته باشید.

سخن آخر

استناد به ویژگی‌های حرفه‌ای، راهی مطمئن و منطقی برای شناسایی بهترین وکلای تبریز است. فراموش نکنیم نام هر وکیلی که واجد 6 ویژگی مذکور باشد، خواه‌ناخواه سرانجام بر سر زبان‌ها می‌افتد؛ ولی چه بسیار وکلایی که عملکردشان تناسبی با شهرت نام و آوازه‌ی آن‌ها ندارد.

آنچه موسسه حقوقی پورمحمد را به مجموعه‌ای معتمد در آذربایجان شرقی تبدیل کرده، برخورداری کلیه‌ی وکلای  این موسسه از ویژگی‌های گفته‌شده در این مقاله است. در این مجموعه، جمعی از بهترین وکلا گرد هم آمده‌اند تا با دانش حداکثری، تجارب ارزشمند و تعهد مثال‌زدنی خود، مدافع مطمئن و تمام‌قد شما در پرونده‌های حقوقی باشند.

نمونه لایحه دفاعیه کلاهبرداری

بسمه تعالی

 

دادیار محترم شعبه اول دادگستری  نطنز  

باسلام

احتراما اینجانب  ……………..  عطف بکلاسه    140109920002058494

موضوع  کلاهبرداری دفاعیاتم   بدین شرح است ؛

اولا اینجانب به لحاظ بعد مسافت طولانی از حضور در دادیاری محترم  به شرح ذیل اسقاط حق حضور می نمایم .

ثانیا آنچه حقیقت است اینست که شخصی که مشخصاتش را دقیق نمیدونم  درمورخه 10/11/1400 از طریق تلگرام ، با بنده   تقاضای ارز دیجیتال کرد ومبلغ 6میلیون به حساب اینجانب مستندا به برگه گردش حساب پیوستی واریز کرد ودرخواست ارز دیجیتال ترون نمود وبنده به ایشان گفتم ارز دیجیتال ترون را نمیتونم بخرم وبطرف گفتم شماره کارت بفرست که مبلغ را بهتون عودت دهم که در جواب شماره کارت به اسم دیگر را برایم فرستاد من واریز نکردم واینجانب را بلاک کرد

ثالثا پس آنچه اتفاق افتاده واریز پول به حساب اینجانب از سوی شخص ناشناص وتقاضای ارز دیجیتال ترون و بلاک شماره ایجانب از سوی شخص ناشناص ونهایت امر مسدودی حساب اینجانب است که از هیچ چیز اطلاعی ندارم وحاضرم مبلغ واریزی را به حساب اعلامی از سوی دادیار محترم بلاقید وشرط مسترد نمایم به بیان دیگر اقدامات اینجانب با هیچ از عناصر متشکله جرم مطابقت ندارد

رابعا بنابمراتب از دادیار محترم خواهشمنداست  با دید مشکلات اینجانب بخصوص دوری مسافت،با ملاحظه گردش حساب واعلام آمادگی اینجانب برای استرداد مبلغ واریزی ودرصورت عدم اقناع وجدان قضایی ، با انجام استعلامات لازم با در نظر گرفتن اصل برائت  دستور مقتضی صادر فرمائید %

نمونه لایحه تجدیدنظرخواهی درخصوص اینکه افت قیمت خودرو شامل تعهدات بیمه است بوسیله وکیل علیرضا پورمحمد

قضات محترم تجدیدنظر استان آذربایجا نشرقی

با سلام

احتراما اینجانب بوکالت از آقای تجدیدنظر خواه آقای  ………………………….نسبت به شماره دادنامه 140130390004613241 بکلاسه های 140030920004627772و140130920000029179به شماره بایگانی 0100038و0001060به شرح ذیل تقاضای تجدیدنظر میگردد ؛

با توجه به اینکه قاضی محترم بدون توجه به مستندات ابرازی اینجانب  به صرف ادعای شرکت بیمه که ماده 39 قانون بیمه شامل افت قیمت نمیشود موکل اینجانب را به خسارت ناشی از افت قیمت محکوم نموده مورد اعتراض اینجانب است به این شرح که اولا به موجب بندب ماده یک قانون بیمه اجباری  خسارت وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث رانندگی ناشی از وسایل نقلیه مصوب 1395، خسارت مالی ناشی از زیانهای است که به سبب حوادث مشمول بیمه موضوع این به اموال شخص ثالث وارد میشودلذا خسارت مربوط به کسر قیمت خودرو نیز نوعی خسارت مالی محسوب میشود بویژه آنکه ماده 2قانون رسیدگی فوری  به خسارت  ناشی از تصادفات رانندگی مصوب 1345نیز کاردان فنی راهنمایی ورانندگی وپلیس راه را به تعیین میزان خسارت وارده به وسیله نقلیه اعم از هزینه تعمیر وکسرقیمتی که در نتیجه تصادف حاصل میشود مکلف نموده است همچنین است ماده 2قانون بیمه اجباری  که خسارت وارد شده به شخص ثالث را در اثرحوادث رانندگی ناشی از وسایل نقلیه مصوب 1395کلیه دارنندگان وسایل نقلیه موضوع این این قانون را مکلف کرده است وسایل نقلیه خودرادر قبال خسارات بدنی ومالی که در اثر حوادث وسایل نقلیه به اشخاص ثالث وارد میشود حداقل به میزان مندرج در ماده 8این قانون نزد شرکت بیمه ، بیمه کنند .لذا چنانچه خودروی شخص زیاندیده علاوه برخسارت وارده به بدنه آن ، براساس تائید کارشناسان متحمل افت قیمت عرفی ناشی از تصادف باشد دراین صورت از باب تسبیب ، کاهش قیمت حاصله قابل مطالبه وفاقد اشکال  است . ثانیا اطلاق عبارت خسارت مالی مذکور در تبصره 3ماده 8 قانون بیمه اجباری ، خسارت وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه مصوب 1395با لحاظ بندب ماده یک این قانون شامل افت قیمت خودرو نیز میشود ولذا محدودیت پرداخت خسارت مقرر در این تبصره شامل افت قیمت خودرو نیز میشود

لهذا از قضات محترم تجدیدنظر خواهشمنداست با ملاحظه مراتب فوق  ونظریه مشورتی ونمونه رای که قبلا پیوست پرونده گردیده است وماده قانون رسیدگی فوری به خسارت ناشی از رانندگی مصوب 1345وماده2 قانون بیمه اجباری وتبصره 3ماده 8 بالحاظ ماده یک قانون بیمه اجباری که حاکی از شمول افت قیمت خودرو است وماده 39 دلالت برعدم پرداخت خسارت از باب افت قیمت نیست رای مبنی برنقض دادنامه ومحکومیت شرکت به پرداخت خسارت ناشی از افت قیمت صادر فرمائید %

با تشکر